Duyuru
TÜBİTAK BİGG PROGRAMI BAŞVURULARI
15 Şubat 2018 | 11:12

Lisansüstü öğrencilerimiz ve danışmanlarına önemli duyuru..

 

GAZİ TEKNOPARK'IN YÜRÜTTÜĞÜ 150.000 TL HİBE DESTEĞİ VERİLEN TÜBİTAK BİGG PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

2017 yılında 26 girişimcinin TÜBİTAK'tan toplam 3.900.000 TL fon almasına imkan sağlayan Gazi Teknopark Bireysel Genç Girişimciliği Destekleme (BİGG Anahtar) Programı 2018 yılı yeni dönem başvuruları başladı.

2017 yılında %79 başarı oranıyla en başarılı uygulayıcı kuruluş olan Gazi Teknopark'ın bu yılki BİGG başvuruları için son tarih 19 Şubat 2018. Bu tarihe kadar ön başvurularını gerçekleştiren tüm girişimler, Yalın Girişim ve Kanvas Eğitimi'ne alınacak, 1 hafta daha başvurularını revize etme imkanı verilecektir.

Kimler Başvurabilir?

• Üniversitelerin lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış mezun kişiler

• Üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Başvuru ve Detaylı Bilgi için www.gazibigg.com

TÜBİTAK BİGG 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı uygulayıcı kuruluşlarından biri olan Gazi Teknopark'ın BİGG Anahtar Programı'na başvuran girişimciler kendi alanlarında uzman olan deneyimli kişilerden eğitim ve birebir mentorluk desteği alarak, iş planı hazırlamayı, iş modelini, doğru bir şekilde kurgulamayı ve pazarı tanımlayıp geliştirmeyi öğreniyorlar.

Program sonunda TÜBİTAK BİGG panelinde başarılı olan girişimciler, TÜBİTAK'ın sağlayacağı %100 hibe ön ödemeli 150.000 TL'lik hibe desteğinin yanı sıra, Türkiye'nin en başarılı kuluçka merkezlerinden olan Gazi Anahtar Kuluçka Merkezi'nde yer almak, Gazi Teknopark'ın İş Fikri Yarışmalarına katılmak ve yatırım ağına erişim gibi pek çok fırsattan faydalanma hakkı kazanacak. 

background image